FOTO-VIDEO: Unul dintre cei mai iubiţi artişti din Ungaria este pregătit să cucerească publicul român!

0

Kállay-Saunders András este un nume popular nu doar în Ungaria, ci în toată Europa. Artistul a devenit cunoscut după participarea la un important concurs de talente, dar a adunat şi mai mulţi fani după ce a reprezentat Ungaria la Eurovision Song Contest 2014 ! András este pregătit să cucerească şi România! Ca să îl cunoaşteţi mai bine, noi vă prezentăm în următorul material, povestea lui de succes!

Talentatul artist are o poveste de viaţă incredibilă. El s-a născut la New York, mama lui fiind unguroaică, iar tatăl american. După o vizită în 2010 în Ungaria, a decis să rămână mai mult timp acolo împreună cu bunica lui, care era bolnavă în acea vreme. Atunci a aflat de competiţia MEGASZTAR, un cunoscut concurs de talente din Ungaria. S-a înscris în competiţie şi a ajuns până în fazele finale, el clasându-se pe locul al patrulea. La scurt timp a semnat un contract cu o casă de discuri şi aşa a decis să se mute cu totul în Ungaria.

kallay-saunders-andras-

Cariera lui András a înflorit pe zi ce trece. A apărut în ziare, reviste, emisiuni televizate, a avut foarte multe concerte, iar piesele lansate de el au spart topurile maghiare.

În 2012, el s-a înscris la concursul Eurovision din Ungaria, dar din păcate nu s-a clasat în finală. Acest lucru nu l-a descurajat deloc şi mai târziu, a lansat un single numit „TONIGHT” care a ajuns pe primele locuri în topurile de specialitate.

În 2014, artistul a decis să concureze din nou la marele concurs. A avut noroc şi a ajuns să reprezinte Ungaria în 2014 la Eurovsion cu piesa RUNNING. Celebrul artist s-a clasat pe locul cinci în competiţie şi s-a bucurat de un mare succes în Europa şi nu numai.

De-alungul carierei sale, András a câştigat premiile pentru cel mai bun artist de sex masculin şi cel mai bun cântec la Premiile de radio ESC, dar şi un premiu pentru cel mai bun cântec al anului la Premiile Bravo Otto.

În prezent, artistul lucrează la un nou album cu trupa sa, Kallay Saunders Band, alături de care a lansat deja hitulVICTORY.

Albumul său de debut, cu Kallay Saunders Band, intitulat „Boy” a fost lansat la mijlocul luni martie.

Pentru că iubeşte spectacolele live, cu instrumentişti, el a decis să rămână de acum în această componenţă.

Noi aşteptăm să-i vedem şi în România la cât mai multe evenimente!


2016_01_30_A_Dal_masodik_elodonto-154

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.