FOTO-VIDEO: Un star internaţional o copiază pe Corina? Vezi cum s-a îmbrăcat o celebră cântăreaţă!

0

Se ştie că vedetele din România se mai inspiră de la starurile internaţionale când vine vorba de ţinutele de scenă sau covorul roşu. Dar există şi excepţii.De exemplu, Gwen Stefani a apărut la o emisiune tv îmbrăcată în aceeaşi rochie pe care a purtat-o anul trecut şi Corina.

Cântăreaţa Corina a şocat pe toată lumea cu ţinuta ei anul trecut la Media Music Awards. Rochia care face parte dintr-o serie limitată, creaţie Anne Sophie Madsen a făcut furori pe scena de la Sibiu.

La şase luni după acest eveniment, celebra cântăreaţă Gwen Stefani a apărut la o emisiune tv purtând aceeaşi ţinută.

gwen-stefani-corina

Admiratorii Corinei au observat că Gwen Stefani s-ar fi inspirat din alegerea vestimentară a Corinei. Artista din România spune însă că e vorba doar de o coincidenţă.

“Fanii mei au fost primii care au sesizat acest lucru, iar faptul că eu şi Gwen Stefani avem aceleaşi preferinţe vestimentare mă onorează. Gwen a fost dintotdeauna pentru mine un reper de stil şi această coincidenţă îmi confirmă faptul că alegerile mele vestimentare, considerate uneori riscante sau exagerate, sunt în direcţia adoptata de marile staruri internaţionale” a declarat cântăreaţa pentru agentiadepresamondena.com

Iată şi dovada video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.