FOTO-VIDEO: Trenduri pentru miresele anului 2018! Vezi tot ce se poartă în materie de coafuri, machiaje și accesorii!

0
273

“Opulența” este cuvântul care poate defini principalele trenduri pentru mirese în materie de machiaje, coafuri și accesorii. Se poartă culorile puternice la ochi, coafurile îndrăznețe și accesoriile naturale, realizate din flori. Despre toate acestea am vorbit cu specialiștii! 

VIDEO:

Miresele din 2018 sunt îndemnate să poarte look-uri îndrăznețe, chiar extravagante. Anul acesta se poartă atât naturalețea cât și coafurile și machiajele mai sofisticate. Dacă până acum pe partea de makeup totul s-a rezumat la culori neutre, acum se merge pe mai multă strălucire și nuanțe puternice precum Ultra Violet, culoarea anului.

Despre trendurile în materie de coafuri ne-a vorbit hair stylistul Alin Lazăr:   “Se poartă buclele lejere, naturale, dar elegante în același timp. Dacă miresele vor ceva mai mult, putem opta pentru niște ondule perfecte, finisate, dar în trend anul acesta sunt cocurile. Cât mai sofisticate, cât mai elaborate, cu diverse accesorii, cocurile pot fi extrem de îndrăznețe și interesante. “

Sfat pentru viitoarele mirese: Pentru a afla și a alege coafura și machiajul care vi se potrivește pentru ziua cea mare, este necesar să mergeți la o probă la salonul de înfrumusețare. La Allure-Clinique de Beaute puteți beneficia de prețuri avantajoase pentru aceste servicii, iar apoi decideți împreună cu stilistul cum vă veți aranja pentru ziua nunții.

În ceea ce privește accesoriile, cele de tip bijuterii nu mai sunt la modă în acest an. Specialiștii propun ceva mai inedit: accesorii realizate din flori naturale. Miresele își pot accesoriza ținutele cu inele, cercei sau chiar coliere create de artiști florari. Cu cât sunt mai colorate aceste accesorii, cu atât mai mult ies în evidență. De preferat este ca miresele să aleagă florile în culoarea anului, sau în alte nuanțe vibrante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here