FOTO-VIDEO: Primul magazin TEZYO din Cluj-Napoca, inaugurat la Iulius Mall!

0

Primul magazin TEZYO din Cluj Napoca a fost inaugurat la Iulius Mall. Evenimentul a fost marcat cu un fashion show în care au fost prezentate principalele tendințe ale primăverii, despre care au vorbit și nvitații speciali,ambasadorul brandului, stililstul Alin Gălățescu, și bloggerul Mădălina Merca. 

Magazinul Tezyo face parte din rețeaua Otter Distribution, iar acum poate fi vizitat și la Cluj Napoca, mai exact la Iulius Mall. Inaugurarea oficială a magazinului a fost marcată printr-un fashion show  colorat și energic, în ton cu stilul pe care îl promovează. Evenimentul a avut în prim-plan colecția de încălțăminte și genți primăvară – vară a brandului.

Pe catwalk au defilat modelele cu ținute în tendințe, o sursă de inspirație pentru o garderobă actuală.Întreaga prezentare a fost gândită de stilistul Alin Gălățescu, invitatul special și ambasadorul Tezyo.

VIDEO:

Până pe 5 mai, clienții care ajung în magazinul Tezyo din Iulius Mall Cluj și postează pe Instagram o fotografie realizată în timp ce probează perechea de pantofi preferată, cu hashtag #ShoesbyTezyo, au șansa de a câștiga această pereche. La fiecare trei zile, va fi premiată cea mai creativă fotografie.

Tezyo oferă o varietate de branduri de încălțăminte, accesorii și articole de marochinărie, pentru bărbați, femei și copii, printre care: Otter, Epica, Le Colonel, Clarks, Geox, Le Coq Sportif, Aldo, Converse, Nike, Camper, The Flexx, Ara, Pepe Jeans, Hugo Boss, Calvin Klein, New Balance etc. În prezent, rețeaua Tezyo a ajuns la 12 magazine la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here