FOTO- VIDEO Ea este sosia Antoniei! S-a lansat în muzică şi a scos un videoclip! Vezi cât de bine seamănă cu iubita lui Velea

0

Antonia este un exemplu pentru tinerii artişti din România. Mai mult, ea are şi o sosie în lumea muzicii. Este vorba despre o tânără care s-a lansat în showbiz de curând şi nu puţini sunt cei care spun că seamănă izbitor cu iubita lui Alex Velea. 

Ea este Timeea Mureşan, tânăra care a devenit cunoscută după ce a participat la un concurs de talente în Alba Iulia. După succesul obţinut, artista a lansat primul ei single, numit “Mult mai bine”.

Timeea este deja celebră în Alba petru faptul că seamănă izbitor cu Antonia, lucru perfect adevărat. Până şi videoclipul ei are câteva scene care par să fie inspirate din clipurile Antoniei.

Priviţi cât de bine seamănă cele două artiste!

collage

Chiar dacă i se spune că este sosia Antoniei, Timea susţine că vrea să fie recunoscută pentru talentul vocal, nu doar pentru calitățile fizice și asemănarea cu partenera lui Velea.

Tânăra studiază în prezent Pedagogie Muzicală în Pitești şi vrea să-şi dezvolte cariera muzicală de aceea petrece mult timp în studio.

11745491_931868746873448_5932564169669270039_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.