FOTO-VIDEO: Denisa Popa este Miss Transilvania 2016! Mai multe vedete au fost prezente la eveniment!

0

O tânără de 16 ani a fost declarată Miss Transilvania 2016! Denisa Popa a câștigat mult râvnitul titlu pentru care au concurat alte 19 frumuseți din Ardeal. În juriul competiției s-au aflat mai multe vedete.

20 de tinere au intrat în competiția Miss Transilvania 2016. Acestea au avut de trecut mai multe probe: în costume de baie, ținute de zi și cea de seară. Fetele au defilat în fața spectatorilor și au răspuns apoi întrebărilor, unele incomode, puse de către prezentatorii evenimentului, Adelina Pestrițu și Victor Slav.

De departe cele mai admirate apariții au fost cele în costume de baie.

collage

2

Frumoasele concurente au îmbrăcat apoi ținute de zi colorate și la final a urmat proba rochiilor de seară.

În tot acest timp ele au fost atent analizate de către un juriu competent din care au făcut parte vedetele tv Vica Blochina, Florentina Opriș, Bogdan Vlădău, Raul Popa, avocatul Cristian Sârbu și alte personalități din Transilvania.

4

5

Pe lângă concursul de miss, cei prezenți au putut viziona și prezentări de moda semnate Giuliano Sabau Shoes, Damao Cibrao,Alina Sabău sau Hardcore Fashion.


De asemenea, au existat și momente muzicale susținute de Bogdan Vlădău și de artiști invitați din Italia, Tiziana Sinagra și Thomas Grazioso.

bogdan vladau

La final, juriul a decis ca marele titlu să fie câștigat de Popa Denisa. Tânăra este din Deva, are 16 ani și este elevă. Denisa a excelat la toate probele și astfel, a reușit să plece acasă cu titlul de Miss Transilvania 2016.

Frumoasa domnișoară din Deva a primit mai multe premii din partea organizatorilor și sponsorilor.

1

11

miss

Iată și primele declarații ale tinerei câștigătoare!

Pe locul doi s-a clasat Denisa Hudac din Satu Mare, iar locul trei a fost câștigat de către Diana Maftei din Târgu Mureș.

locul2

locul3

Cel mai important concurs de miss din Transilvania a strâns la un loc și anul acesta mai multe vedete. Astfel, Adelina Pestrițu, Victor Slav, Vica Blochina, Florentina Opriș, Bogdan Vlădău și Raul Popa au răspuns invitației lansate de Cătălina Burlo.

După concursul de miss, vedetele au plecat la o petrecere privată.

1tr

adelina victor

aa1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.