Home / Cluj / FOTO-VIDEO: Decorațiuni de Paște pentru casa ta!

FOTO-VIDEO: Decorațiuni de Paște pentru casa ta!

De Paște alege să îți îmbraci casa în haine de sărbătoare! Florile colorate, accesoriile vesele și bineînțeles ouăle pictate nu ar trebui să îți lipsească de pe masă. De asemenea, la modă este pomul de Paște, realizat cu ajutorul unor decorațiuni simple dar spectaculoase! Iată ce se poartă în materie de decorațiuni!

DECORAȚIUNI CU FLORI NATURALE

Masa de Paște arată excepțional cu un aranjament floral colorat și parfumat. La Select Flora am găsit o varietate de astfel de decorațiuni. Florile de primăvară se îmbină perfect cu figurinele de iepurași și ouă colorate. Aceste aranjamente din flori naturale pot reprezenta și cadoul ideal atunci când pleci în vizită la cei dragi.

DECORAȚIUNI CU FLORI ARTIFICIALE

Florile artificiale au un avantaj: au o durată de viață foarte mare. Trebuie doar să le ștergi din când în când să le readuci strălucirea. Din acest motiv, un aranjament din aceste flori poate reprezenta o investiție bună. Îl poți păstra și pentru anul viitor, iar musafirii sigur îl vor admira atunci când îl pui pe masa de Paște. În plus, florile artificiale de bună calitate seamănă foarte mult cu cele naturale.

POMUL DE PAȘTE 

În străinătate, pomul de Paște este una dintre cele mai îndrăgite decorațiuni pentru aceste sărbători. Aceasta modă începe să prindă contur și în țara noastră. Practic, ai nevoie de câteva crengi, niște flori colorate și ouă de plastic pe care le găsești în magazinele de profil sau în supermarketuri.

Mai jos ți-am pregătit un video în care poți vedea cum se realizează o astfel de decorațiune de Paște.

Decorațiunile sunt realizate în atelierul SectfloraFlowers & Events .

Pentru comenzi și alte detalii puteți intra pe www.selectflora.ro

VIDEO

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

FOTO: Decoruri spectaculoase cu flori din hârtie! Cum a pornit o afacere de la un simplu hobby

O tânără din București transformă orice loc într-un tărâm de basm cu ajutorul decorațiunilor realizate ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.