Home / Vedete / FOTO-VIDEO: Cum au sărbătorit actorii finalul serialului BAHAR, VIAȚĂ FURATĂ

FOTO-VIDEO: Cum au sărbătorit actorii finalul serialului BAHAR, VIAȚĂ FURATĂ

Serialul “Bahar-Viață Furată” s-a bucurat de un real succes în țara noastră, dar și în Turcia. Imediat după filmări, actorii au sărbătorit finalul serialului. Aceștia, împreună cu echipa de producție au dat o petrecere în casa în care au filmat timp de câteva luni.

Telespectatorii din România au urmărit în această seară ultimul episod al serialului turcesc “Bahar-Viață Furată”. Pentru zeci de mii de români acest serial a creat emoții și i-a ținut în suspans seară de seară. Și actorii au trăit din plin acțiunea. Aceștia au intrat în pielea personajelor atât de bine, încât și după filmări au fost nedespărțiți. Au legat prietenii, iar actorii principali chiar au format un cuplu chiar și în viața reală.

După terminarea filmărilor, actorii și echipa de producție au sărbătorit un succes binemeritat. Și-au făcut o mulțime de fotografii și s-au filmat la petrecerea dată în conacul de lângă Istanbul, unde s-a filmat majoritatea serialului. Fericiți că au dus la bun sfârșit toate scenele, dar și supărați că nu se vor mai vedea atât de des, actorii din serialul Bahar au petrecut o zi întreagă împreună pentru a marca acest moment.

https://www.instagram.com/p/BS4IaUZhf7O/?taken-by=ohayatbenim

Presa din Turcia scrie că majoritatea actorilor sunt în relații extrem de bune, iar cei care în serial au fost dușmani în viața reală sunt chiar prieteni foarte buni.

În plus, se vorbește de o posibilă căsnicie între cei doi protagoniști, Ezgi Asaroglu (Bahar) și Keremcem (Ateș).

 

About paginadelifestyle

Check Also

Cea mai stilată femeie din România se alege sâmbătă, la BRAVO, AI STIL! All Stars!

Marea Finala, “Bravo, ai stil! All Stars” va avea loc in direct, sambata de la ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.