FOTO-VIDEO: Cele mai frumoase decoraţiuni de Crăciun pentru casa ta!

0

Anul acesta dacă vrei să-ţi impresionezi musafirii de Crăciun trebuie să-ţi decorezi casa în cel mai frumos mod posibil! Pentru a nu da greş în alegerea decoraţiunilor, trebuie să optezi pentru ceva special, în orice caz nu cumpărat din supermarketuri. Cătălina Marin, artist floral şi manager La Vie en Rose, ne-a dezvăluit câteva secrete în acest sens şi împreună cu ea vă prezentăm cele mai frumoase ornamente pentru casă, de Crăciun!

Florăria La Vie en Rose din Cluj Napoca este un loc magic în această perioadă. Asta deoarece aici puteţi găsi cele mai frumoase decoraţiuni de Crăciun.

Cătălina Marin are grijă ca fiecare produs să fie unul special şi unicat. Tânăra ne-a făcut chiar şi o demonstraţie, pentru a vă convinge că o decoraţiune de Crăciun poate fi pusă în valoare, folosind şi materialte neconvenţionale.

Şi nu aţi văzut tot. Din mâinile artistei au ieşit zeci de astfel de decoraţiuni de poveste, pe care vi le arătăm într-o galerie foto!

Aşadar, uitaţi de banalele decoraţiuni de Crăciun. Anul acesta la modă sunt ornamentele hand made, realizate în special din materiale naturale, dar care conţin şi pietre preţioase şi pene colorate.

Culorile vedetă nu mai sunt doar roşul şi auriul. Artiştii florali propun combinaţii de culori la care nici nu vă aşteptaţi! Iată imaginile!

GALERIE FOTO

3

5

6

1

8

9

FOTO: La Vie en Rose

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.