Home / Cluj / FOTO-VIDEO: Alain Delon, declarație surprinzătoare la TIFF! Actorul a fost aplaudat de mii de români

FOTO-VIDEO: Alain Delon, declarație surprinzătoare la TIFF! Actorul a fost aplaudat de mii de români

Rebelul filmului francez a ajuns in Romania! Alain Delon s-a intalnit cu fanii la proiectia celui mai nou film in care joaca un rol principal. Mii de oameni au venit sa vada pe idolul adolescentei lor, iar acesta nu i-a dezamgait. Ba chiar, a facut o declaratie surprinzatoare.

Alain Delon a fost prezent aseara la proiectia celui mai nou film in care are un rol principal. Dupa discursul simpatic despre vizita in Romania si despre film, starul francez a facut o declaratie care a uimit mii de oameni: “Doamnele sa ramana aici, trebuie sa stiti ca nu sunt gay!”

Cu asa declaratie doamnele nu s-au mai sfiit sa ii spuna declaratii de dragoste. Si nu au fost putine. Mii de femei au venit la Cluj sa isi vada idolul tineretii. Unele i-au dus flori, altele au venit pregatite cu carnetelul de autografe.

Alain Delon a cucerit inimile doamnelor inca din epoca de aur a cinematografiei europene.Cu peste 100 de roluri de success, starul francez a fost considerat unul dintre cei mai frumosi actori ai tuturor timpurilor.

Actorul de 81 de ani se afla in aceste zile in Romania la festivalul international de film Transilvania. La  gala din aceasta seara el va primi un premiu pentru intreaga cariera.

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Trei mii de spectatori au sfidat capriciile vremii la Gala de deschidere TIFF 2018

Cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania a început, vineri seara, cu ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.