FOTO-VIDEO: Această bunicuţă ne demonstrează că machiajul întinereşte!

0

O bunicuţă a ajuns vedetă pe internet după ce a încercat tehnica contouringului folosită de make up artişti pentru a evidenţia anumite părţi ale feţei. După ce a fost machiată, pensionara a arătat cu zece ani mai tânără! Rezultatul a uimit întreaga lume!

Bunica glam, aşa cum este denumită pe reţelele de socializare a a acceptat să fie machiată de Tea Flego un make up artist cunoscut pe care o consideră nepoata ei.

Livia, pe numele ei, are 80 de ani şi trăieşte într-un azil dar după ce a fost machiată cu ajutorul tehnicii contouring arată cu cel puţin zece ani mai tânără. După ce s-a văzut în oglindă nu i-a venit să creadă că arată atât de bine. Apoi, bunicuţa a aceeptat şi alte transformări care au ajuns acum celebre pe internet, scrie cosmopolitan.com.

https://www.instagram.com/p/_aNZdnKem3/

View this post on Instagram

Hello guys 🙂 YOU LIKED IT -YOU GOT IT Granny Livia (79) & @teaflego makeupartist @nenadbravar photo #teaflego#glamma Wearing Our favorite @anastasiabeverlyhills @anastasiabeverlyhills contour kit cream in Fair @anastasiabeverlyhills illuminator So Hollywood @anastasiabeverlyhills DIPBROW medium brown #makeupfreak#makeuptransformation#makeup#makeupobsessed#makeupoftheday#wakeupandmakeup#1minutemakeup#makeupgirlz#talkthatmakeup#instamakeup#instabeauty#instablogger#beautyblogger#makeupartistsworldwide#worldmakeupartists#anastasiabeverlyhills#sigmabeauty#lorac#morph#iconiccosmetics#revolutioncosmetics#maccosmetics#hudabeauty#shophudabeauty#mootd#anastasiabeverlyhills@anastasiabeverlyhills@wakeupandmakeup#wakeupandmakeup@slave2beauty@makegirlz@1minutemakeup@howto.makeup@makeupslaves@allmodernmakeup@worldmakeupartist@makeup_clips@glamvids@liveglam

A post shared by TEAFLEGO (@teaflego) on

https://www.instagram.com/p/BE7OxDUKeto/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here