FOTO: Vedetele vor fi modele la cursuri de make-up!

0
84

Inițierea in lumea make-up artiștilor pare destul de grea la început, te gândești evident de unde sa pornești și cu ce să începi. Întotdeauna primul gând este că trebuie să cumperi produse foarte bune, dar după achiziționarea acestora te lovești de un obstacol, acum am produsele dar ce urmează să fac cu ele?

Ei bine pentru această întrebare am eu un răspuns destul de valoros! Cursul pentru începători este cea mai importantă cărămidă la baza acestei minunate profesii astfel că trebuie ales cu atenție, de aceea am creeat cursul pentru începători by Ciftci Elena unde pasiunea,cunoștiința , practica și distracția se îmbină! Aici punem bazele viitoarei tale profesii și acum vreau sa vă spun de ce trebuie să alegeți aces curs. Am îmbinat toate lipsurile simțite de mine la cursuri la începutul carierei mele,dar și toate cunostiințele astfel am construit o programă ce acoperă toate lacunele voastre dar și tehnicile de bază și combinate pentru a pleca in acest domeniu cu o vastă cunoștiință.

La acest curs veți testa atât produsele de cea mai înaltă calitate pentru a vă da seama care vi se potrivește,cât și uneltele make-up artistului,respectiv pensulele. Astfel ca materialele sunt puse la dispoziție de noi. Veți învăța cum să vă promovați și cum să mulțumiți toate clientele în funcție de nevoia fiecăreia. De ce să alegeți acest curs? Pentru ca este creeat din perspectiva unei cursante pentru a acoperii nevoile și dorințele fiecăreia. Pentru ca suntem recomandați de persoane publice,nume importante din lumea modei,publicații și reviste atât online cât și tipar precum Crina Matei, Valentina Pelinel,Bianca Drăgușanu,Raluca Dumitru,Cosmina Păsărin, OK Magazine, Click și mulți altii.

Pentru că veți beneficia de ședință foto profesională, dar și de modele din partea noastră pentru partea practică a cursului astfel ca vă puteți relaxa fără să sunați toată agenda în căutare de modele. Și pentru a ave a o experiență cât mai unică veți avea diferite joburi pe parcursul cursului dar și după , la diverse publicații, televiziuni, shootinguri ,veți primi trucuri pentru promovarea pe social media și trucuri de câștig online.

De ce sa alegi Școala de Make-up by Ciftci Elena?

Pentru ca am dat dovada de profesionalism de a lungul timpului, lucram cu cele mai bune produse pe care ti le punem la dispoziție pe parcursul cursului!
Suntem recomandați de nume mari in lumea modei, a diferitelor publicații on line si tipar, vedete si persoane publice cum ar fi Crina Matei, Valentina Pelinel, Bianca Dragusanu, Raluca Dumitru, Cosmina Pasarin, Ok magazine, Click, etc.
Iti punem la dispoziție pensule si produse profesionale.
Sedinta Photo si modele la partea practica vedete si persoane cunoscute astfel încât portofoliul tău sa fie unul original.
Sfaturi de inițiere si promovare in meseria de Make-up!
Diverse joburi pe parcursul cursului si dupa la diverse reviste, televiziuni &shootinguri.

Curs de Make up de baza -10 tehnici -10 tipuri de make up , ABC ul in make up.

Curs de sprâncene -stilizare ,forma si vopsire cu henna cea mai nouă tehnica dar si cea mai căutată de cliente.

Curs de extensii de gene fir cu fir 1 D -2 D.

Data inceperii cursului este 12 februarie 2018.

Primesti DIPLOMA AUTORIZATA iar PRODUSELE DE MAKE UP SI PENSULELE VĂ SUNT PUSE LA DISPOZIȚIE.

La pretul celor 3 module achizitionate, obtineti o reducere de 30% si se obtine diploma autorizată.

*cursurile de gene va ofera posibilitatea achiziționării kitului cu reducere de 20% pe perioada cursului
*pe perioada cursului școala de make up va oferă 20-30% reducere la produsele de make up.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here