FOTO: Vedetele Kanal D, strălucitoare la petrecerea trustului!

0
Foto:Facebook.com

Petrecere mare în familia Kanal D! Trustul de presă a organizat în această seară lansarea noii grile de toamnă, eveniment la care au fost invitate mai multe vedete tv şi nu numai. Petrecerea are loc în clubul Fratelli din capitală.

Vedetele Kanal D sunt la petrecere în această seară. Acestea sărbătoresc împreună cu echipa de producţie dar şi alţi invitaţi noua grilă de toamnă a trustului care a reuşit să spargă audienţele în ultima perioadă. Mai multe emisiuni difuzate de Kanal D au plasat postul pe primul loc în repetate rânduri.

Juraţii emisiunii BRAVO, AI STIL! au venit la petrecere cu toate concurentele! Aceştia au fost mereu în centrul atenţiei datorită ţinutelor, iar de departe cea mai admirată dintre toate vedetele a fost Iulia Albu!

bvaistil

Ilinca Obădescu, Ilinca Vandici şi Ana Barnoschi au strălucit la propriu! Cele trei frumuseţi de la Kanal D au venit extrem de elegante la petrecerea trustului.

În timp ce prezentatoarea rubricii ştirilor Kanal D, Ce faci în weekend, Ilinca Obădescu a ales o rochiţă simplă, dar foarte feminină, colegele ei au mizat pe un alt stil. Ilinca Vandici a ales un costum de dantelă albă, iar Ana Barnoschi a putut fi văzută într-o rochie roşie extrem de elegantă.

ilinca-ilinca-si-ana

De la petrecere nu au lipsit nici celelalte vedete precum Teo Trandafir, Simona Pătruleasa, Christian Sabbagh, Ernest, Mihai Ghiţă dar şi soţii Gabriela Cristea şi Tavi Clonda.

Party-ul Kanal D continuă. În aceste momente trupa Holograf întreţine atmosfera şi după emisiunea WOWBIZ se va alătura şi echipa acestei emisiuni pentru a sărbători o nouă grilă de toamnă marca Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.