Home / Vedete / FOTO: Vacanță de vedetă: vezi ce destinații au ales celebritățile din România!

FOTO: Vacanță de vedetă: vezi ce destinații au ales celebritățile din România!

Oficial s-a dat startul vacanțelor! Vedetele din România au profitat deja de câteva zile libere în locații care mai de care mai luxoase și exotice! Vezi ce destinații de vacanță au ales celebritățile din România!

Elena Gheorghe- Antalya, Turcia

Elena Gheorghe a plecat cu familia în Antalya. Frumoasa cântăreață și-a afișat burtica de gravidă pe plajele de pe riviera turcească, acolo unde nu a trecut neobservată. Artista s-a fotografiat în cele mai frumoase locuri din resortul de cinci stele unde a fost cazată, iar fanii au apreciat într-un număr mare fiecare postare semnată de ea pe rețelele de socializare.

Anda Adam-Dubai

Anda Adam a profitat de câteva zile libere și a plecat alături de cei dragi în Dubai. Pentru prima dată au luat-o și pe fetița ei în vacanță, iar soțul ei, Sorin, a avut grijă să nu le lipsească nimic. În plus, Anda Adam a avut și un concert în Dubai,așa că a îmbinat utilul cu plăcutul. Așa cum era de așteptat, cât timp a stat în Dubai Anda a inundat rețelele de socializare cu fotografii în care ea apare în costume de baie.

Adelina Pestrițu-Thailanda

Nici bine nu s-a întors din Malta, Adelina Pestrițu și-a făcut din nou bagajele! Vedeta a plecat în Thailanda, acolo unde se distrează de minune. Adelina le arată zilnic fanilor ei minunatele peisaje de acolo prin intermediul rețelelor de socializare, iar nu puțini sunt cei care o invidiază.

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Prima cântăreață la kora din Africa, Sona Jobarteh, concertează la Jazz in the Park, în curtea Muzeului de Artă din Cluj

Artista de origine africană Sona Jobarteh cântă la Jazz in the Park în 23 iunie, ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.