Home / Beauty / FOTO: Ultra Violet, culoarea anului 2018! Cum trebuie să o porți

FOTO: Ultra Violet, culoarea anului 2018! Cum trebuie să o porți

Institutul Pantone a ales culoarea anului 2018! Este vorba despre un mov puternic care poartă denumirea de ULTRA VIOLET. Culoarea vine și cu o paletă de subtonuri minute care trebuie neapărat să se regăsească în garderoba ta începând de anul viitor!

Specialiștii culorilor din întreaga lume au decis care va fi nuanța-vedetă în 2018. ”O culoare dramatic de provocatoare și intensă, culoarea 18-3838 Ultra-Violet transmite originalitate, ingeniozitate și gândire inovatoare”. Culoarea anului  aleasă de Pantone înseamnă mai mult decât ce se poartă în lumea designerilor. Este o reflecție reală a lucrurilor care se petrec în lume, spune vicepreședintele Institutului Pantone Laurie Pressman.

Nuanțele de mov vor face legea în 2018. Așadar trebuie să ai cel puțin o piesă vestimentară mov în garderoba ta. În plus, marii designeri au pregătit deja câteva item-uri în nuanța Ultra Violet pentru anul care urmează. Dacă pe partea de fashion e clar că vom purta mov, aflați că și în materie de beauty dar și home deco aceste nuanțe se vor regăsi în toate formele posibile.

Iată câteva exemple!

Foto: Pinterest

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Cum alegi cele mai bune covoare pentru casa ta? Sfaturi utile de la specialiști!

Te pregatesti de reamenajarea locuintei si cauti cele mai bune covoare? Trebuie sa stii ce ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.