FOTO Trucuri de machiaj pentru micșorarea nasului!

0

Fiecare dintre noi avem calităţi şi defecte pe care cu ajutorul machiajului reuşim să le accentuăm sau din contră, să le camuflăm. Indiferent de imperfecţiunile chipului nostru, la cât de mult s-a dezvoltat industria beauty, este imposibil să nu ascundem sau măcar să le diminuăm ca vizibilitate.

Matte Finish

Pentru ca nasul să pară mai mic este să foloseşti produse matifiante în zona nasului. Acoperă nasul cu o pudră liberă mată, dar în primul rând şi cel mai important, este să îndepărtezi orice urmă de strălucire de pe nas. Dacă are tendinţa de îngrăşare înainte de aplicarea produsului, foloseşte-te de un şerveţel uscat pentru a tapota zona până la îndepărtarea excesului de sebum. Orice urmă de strălucire va da volum şi implicit va mări, şi nu vrem asta, nu-i aşa?

trucuri de conturing al nasului

Blush-ul

Ştiu, aparent nu au nicio legătură, doar nu punem blush pe nas, nu? Corect! Însă ştiai că dacă îţi evidenţiezi şi luminezi pomeţii nasul pare mai mic? Chiar dacă nu îl facem mai mic, prin accentuarea pomeţilor, vom distrage atenţia de la mărimea nasului. Nu uita să îţi iluminezi pomeţii!

trucuri de conturing al nasului

Foloseşte pudră bronzantă

Bronzer-ul este iarăşi un produs pe care îl poţi folosi pentru a-ţi micşora nasul. Asigură-te, însă, că foloseşti o nuanţă ce se potriveşte pielii tale şi că arată natural, în felul acesta poţi gestiona, cumva, mărimea lui. Nuanţa fardului bronzant este foarte importantă, dacă eşti brunet nu poţi folosi o nuanţă light, cum dacă eşti blondă nu foloseşti cel mai închis bronzer.

Când poţi folosi nuanţa gri în machiaj

Pudră liberă

În final, draga mea, după aplicarea fondului de ten pe toată suprafaţa chipului, revenim cu pudră liberă pentru a fixa şi matifia machiajul. Să nu uităm că luciul pe faţă dă volum şi măreşte, pudra în schimb va micşora.

trucuri de conturing al nasului

vezi mai multe trucuri pe eva.ro!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here