FOTO: Tortul NAKED, cea mai nouă fiţă la nunţi! Vezi ce alte deserturi sunt la modă!

0

Acesta este cel mai nou trend în materie de nunţi! În 2016, cofetarii vin cu idei îndrăzneţe atât în privinţa tortului miresei, cât şi la capitolul dulciuri şi candybar. Iată ce trebuie să ştiţi dacă vă pregătiţi să vă căsătoriţi în 2016.

Torturile de nunti sunt altfel în acest an. Cofetarii spun că nu se mai poartă cele cu frişcă, cu diverse aplicaţii de marţipan sau etajate, ci produsele simple, dar de efect.  Aşa este şi tortul NAKED, care va fi vedeta sezonului atunci când vorbim de tortul miresei.

Un astfel de desert spectaculos a fost prezentat de Cofetăria Dana la un târg de nunţi din Cluj Napoca.

tort

“Pentru nunţile din 2016 avem mai multe propuneri de torturi şi prăjituri. Cel mai de succes şi cel mai la modă este tortul NAKED, sau tortul dezbărcat, servit împreună cu brioşe, biscuiţi şi mini tortuleţe la fel de dezbrăcate . 

Noi sperăm să prindă acest trend pentru că noi încercăm să venim mereu cu ceva nou. Dacă mirii vor însă altceva, avem mai multe variante, torturi îmbrăcate cu pastă de zahăr, decorate cu flori din pastă de zahăr, cu diferite aplicaţii, dantelă din zahăr şi multe altele.” ne-a declarat Daniela Nicoară, managerul Cofetăriei Dana din Cluj Napoca.

prajiflri

fursecuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.