FOTO: Toamna aceasta se poartă manichiura în tonuri de gri! Vezi ce nuanță ți se potrivește!

0

Nuanțele de gri sunt vedetele toamnei, atât în materie de îmbrăcăminte cât și în materie de manichiură! Sezonul rece vine cu o paletă de culori reci, metalizate, perfecte pentru a-ți înfrumuseța mâinile. Alege-ți nuanța potrivită din cea mai nouă colecție marca Nail Art Professionals.

Dacă vrei o manichiură în tendințe trebuie neapărat să alegi una dintre cele șase nuanțe de gri din colecția Urban- Infernal Grey lansată recent de către Nail Art Professionals. Aceste culori sunt preferatele specialiștilor din întreaga lume, iar toamna aceasta se poartă mai mult ca niciodată! Alege nuanța care ți se potrivește în funcție de starea ta de spirit! În plus, aceste gri-uri se potrivesc oricărei ținute de toamnă!

Specialiștii de la Nail Art Professionals folosesc nuanțele de gri pentru a realiza cele mai spectaculoase modele de manichiură. Alege să îți aplici aceste culori pe unghii, iar dacă adaugi câteva accesorii chic vei atrage toate privirile!

Iar dacă gri-ul nu te-a convins, îți mai vindem un pont! Toamna aceasta se poartă și manichiura alb-negru (mixul perfect pentru un gri minunat)! Alege să combini aceste două nuanțe basic pe unghiile tale, joacă-te cu formele geometrice și ojele strălucitoare și lasă-te pe mâinile specialiștilor pentru a avea o manichiură de invidiat!

Pentru informații și rezervări intră pe www.nailart-studio.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here