FOTO: Ținute de festival, inspirate de la cele mai cool bloggerițe din România!

0

Vara aceasta este plină de evenimente muzicale în aer liber. Dacă v-ați luat deja biletele, e timpul să vă pregătiți ținutele. Pentru astfel de manifestări aveți nevoie de un outfit special. Cum arată un look de festival, ce piese vestimentare trebuie să alegeți pentru a fi la modă, dar să vă simțiți și confortabil în același timp vă arată cele mai cool bloggerițe din România!

Cele mai urmărite bloggerițe din România au pregătit în aceste zile propuneri pentru cititoarele lor în ceea ce privește ținutele de festival. Așadar, dacă te pregătești de Untold, Summer Well, Zuutopia Music Festival sau orice alt eveniment de acest gen, este timpul să te inspiri din aceste fotografii!

ALINA CEUȘAN

Alina Ceușan este expertă în ceea ce privește ținutele de festival. Pentru că are mereu apariții strălucitoare, fashion bloggerul a pregătit o serie de articole cu sfaturi și idei de festival look’s. Alina propune ținute lejere, sexy și jucăușe pentru evenimentele din acestă vară.

Mai mult, împreună cu Moja.ro, Alina a lansat colecția “Moja Festival” , colecție care cuprinde mai multe piese vestimentare ideale pentru festivalieri.

alina2alina1

alina3

ANA MORODAN

Contesa blogurilor, Ana Morodan este pregătită de Untold cu ținute foarte cool. Cea mai urmărită bloggeriță din România propune o ținută-uniformă de festival extrem de sexy.

De asemenea, Ana  vine cu o nouă abordare a ținutelor de la H&M. Priviți și vă inspirați!

ana morodan 1

ana morodan2

CARMEN GREBENIȘAN

Veselă cum o știe toată lumea, Carmen Grebenișan propune ținute jucăușe pentru festivalurile verii. Pe lângă piesele vestimentare, fashion bloggerul a optat pentru extensii colorate și accesorii foarte cool.

Dacă vreți să ieșiți în evidență la un festival încercați una dintre aceste ținute!

carmen1

carmen2

carmen3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.