FOTO: Solistul trupei Stigma nu mai e burlac! Uite ce nuntă frumoasă a avut Emanuel Mirea!

0

Emanuel Mirea, solistul trupei Stigma a avut parte de o nuntă de vis! Artistul şi-a unit destinele cu Oana, artistă şi ea, dar în domeniul modei. Fericitul eveniment a avut loc în luna septembrie, însă fotografiile au apărut abia acum. Iată cât de frumoasă a fost cea mai importantă zi din viaţa celor doi.

Emanuel şi Oana au ales o zi din luna septembrie pentru marele eveniment. Nu au organizat un eveniment cu fast, ci au mizat pe ceva cu bun gust şi le-a ieşit. Cei doi au avut parte de o nuntă de vis!

nunta1

nunta2

Mireasa a pus la punct toate detaliile. Oana lucrează în domeniu şi ştie ce înseamnă frumosul. Ea realizează bentiţe şi voaluri de mireasă, personalizate, ornate cu flori şi alte minunăţii pentru fashioniste. Tânăra a purtat o rochie albă din dantelă, realizată de designerul Otilia Brailoiu şi şi-a accesorizat ţinuta cu o bentiţă cu flori colorate.

nunta4

nunta5

După starea civilă, ceremonie ce a avut loc în mijlocul naturii, a urmat o petrecere într-un decor fantastic. Cei doi, împreună cu invitaţii au dansat pe ritmurile muzicii asigurate de Nightlosers, Nea Vasile& Taraful de la Marsa, Amo Brasil şi Robert Patai.

nunta3

Fotografiile au fost realizate de Vali Bărbulescu şi au fost postate de către Oana Mirea pe facebook-ul personal.

sursa:facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here