FOTO | Skiathos, Grecia este prima destinaţie charter operată de compania Tarom, de pe Aeroportul Internaţional Cluj în sezonul de vară 2020

0

De pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a fost operat astăzi primul zbor charter turistic al companiei TAROM, din sezonul de vară 2020, spre destinaţia Skiathos (Grecia).

Zborurile spre Skiathos vor fi operate în fiecare zi de sâmbătă, până în data de 26.09.2020 şi deschid astfel seria călătoriilor de vacanţă TAROM de pe Aeroportul Cluj. Interesul crescut pentru destinaţiile turistice  din Grecia, precum Skiathos, este demonstrat şi de faptul că primul zbor a fost ocupat în proporţie de 100%.

Pachete turistice promoţionale spre această destinaţie de tradiţie din Grecia sunt disponibile acum pentru amatorii de vacanţe din Cluj-Napoca şi Transilvania la tour-operatorul Aerotravel şi agenţiile partenere. Mai multe detalii şi rezervări sunt disponibile aici:

AEROTRAVEL CLUJ-NAPOCA | Str. Horea, nr.1, parter, Cluj-Napoca, jud. Cluj | Website:   www.aerotravel.ro  | Tel: +40 (0)264 536 926    Email: cluj@aerotravel.ro

Compania aeriană TAROM va mai opera de pe Aeroportul Cluj, începând din a doua săptămână a lunii iulie, alte două destinaţii din Grecia şi anume: Creta-Chania şi Zakynthos, în fiecare zi de joi până la finele lunii septembrie.

Tot în luna iulie, de pe aeroportul clujean vor fi reluate zborurile turistice spre destinaţia internă Constanţa. Aceste zboruri îndelung aşteptate de către pasagerii noştri, vor fi operate tot de operatorul naţional TAROM, în zilele de joi şi duminică, până la finalul lunii august, biletele fiind disponibile pe www.tarom.ro.

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, rugăm pasagerii ca la sosire în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.