FOTO: S-a deschis un nou magazin dm-drogerie markt în Cluj-Napoca!

0
439

Dm-drogerie markt a deschis un nou magazin în Cluj Napoca! Celebrul retailer german de produse cosmetice și de îngrijire vine în întâmpinarea clujenilor într-un cadru extrem de spațios și cu multe oferte în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Cu ocazia inaugurării noului punct de lucru, fiecare client a primit cadou un gel de duș Balea.  

Din data de 14 decembrie clujenii au o nouă destinație de shopping! Un nou magazin dm îi așteaptă cu produse de calitate, la prețuri pentru toate buzunarele. Spațiul este extrem de generos și luminos și oferă o gamă largă de produse cosmetice, de îngrijire și curățenie de care toți avem nevoie. Cu ocazia deschiderii, primii clienți au beneficiat de o reducere de 10% la cumpărăturile făcute și au primit cadou câte un gel de duș Balea la 300 ml.

Noul magazin dm-drogerie markt se află chiar în inima Clujului, pe strada Fabricii nr.7. Cei care vizitează spațiul comercial în această perioadă se pot bucura de multe reduceri, oferte și promoții. În plus, acesta este locul în care puteți găsi cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

Idei de cadouri de la dm

Dacă sunteți în căutarea unor daruri perfecte de sărbători, la dm veți găsi o ofertă bogată: începând de la produse de machiaj, parfumuri și seturi/casete cadou.

De asemenea, anumite game de produse pe care le găsiți doar în magazinele dm sunt potrivite pentru a fi împachetate și de pus sub brad ( de exemplu: colecția Maybelline semnată de Gigi Hadid, machiajele Alverde sau produsele de îngrijire marca Balea).

Despre dm drogerie markt

Rețeaua-dm de magazine, în România, cuprinde la final de an financiar 91 de filiale. În cursul noului an de afaceri, a fost planificată deschiderea a 13 filiale noi. Astfel se consolidează în continuare poziția pe piață a specialistului în domeniile frumusețe, bio&sănătate, baby și îngrijire casă și oferă astfel unui nou rând de clienți experiența unică de cumpărături-dm.

dm drogerie markt SRL face parte din grupul dm care activează pe plan internațional și furnizează în 13 țări europene produse de drogherie și oferă, de asemenea, în China, o mică selecție a sortimentului dm prin intermediul unui magazin online. Cifra de afaceri a concernului s-a ridicat la 10.259 mil. €, în anul financiar 2016/17, ceea ce reprezintă o creștere de 5,7% față de anul precedent. În întreaga Europă dm are aproape 60.000 de angajați și operează în 3.464 de filiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here