FOTO: S-a deschis Ambiance Deco, locul în care găsești cele mai frumoase cadouri și decorațiuni pentru casă

0

Clujenii pot cumpăra cadouri și decorațiuni pentru casă din cel mai nou magazin Ambiance Deco, deschis deja în Platinia Shopping Center. Obiectele sunt aranjate într-un spațiu extrem de cochet și sunt perfecte pentru a fi dăruite sau pentru a înveseli orice locuință.

Magazinul Ambiance Deco și-a deschis porțile la parterul Platinia Shopping Center. Acesta este cel de-al doilea spațiu comercial inugurat de către Bianca Pop, o tânără din Maramureș care vrea să transforme afacerea părinților într-un lanț național de magazine cu decorațiuni și cadouri.

“Anul trecut am luat decizia de a deschide un magazin în Baia Mare pentru că am considerat că nu există acest gen de produse pe piață și într-adevăr oamenii au nevoie de astfel de decorațiuni. Anul acesta am hotărât să deschidem la Cluj, în urma experienței mele din Franța, unde am văzut acest gen de magazine. Am văzut că oamenii pun mult preț pe astfel de obiecte și am zis că trebuie făcut și în România așa ceva.

Am adus un puternic brand franțuzesc în magazinul nostru, sunt niște produse pentru îngrijire corporală făcute din plante, obiecte de ambianță, parfumuri de lenjerie, de cameră, difuzoare cu bețișoare parfumate. Avem o gamă care nu este una tocmai comercială și diverse decorațiuni care nu prea se găsesc și în alte magazine. “ ne-a declarat Bianca Pop.

GALERIE FOTO


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.