FOTO: Roșul, culoarea-vedetă în sezonul rece! Vezi ce trebuie să porți toamna aceasta!

0
Foto: weheartit.com

Roșul este culoarea pasiunii, așadar oricărei femei îi vine extrem de bine. Această culoare este însă vedeta sezonului care bate la ușă. Specialiștii din lumea modei spun că roșul este un must have toamna aceasta!

Stiliștii au dat verdictul! Roșul se poartă mai mult ca niciodată, toamna aceasta! Indiferent de nuanța aleasă, roșul te scoate în evidență! Îl poți purta în diferite stiluri, alegând piese vestimentare versatile, sau, din contră, extrem de lejere. Principalele trenduri din toamna aceasta curprind o paletă largă de roșu, așa că nu ezita să îți achiziționezi cât mai multe haine în această culoare.

De la bluze elegante, până la pantaloni, pantofi și accesorii, roșul are un loc de cinste în trendul sezonului de toamnă în 2017. Alege să porți nuanțe puternice combinate cu unele pudrate, pale, sau neutre. De asemenea “all red” este un trend major și în acest sezon, astfel te poți îmbrăca din cap până în picioare în roșu și vei fi admirată peste tot!

Nici în domeniul beauty nu este neglijat roșul. Acesta este purtat în toate nuanțele sale atât în materie de make up (farduri de pleoape, tuș și bineînțeles ruj) cât și în materie de nail art. Știm cu toții că o femeie cu unghiile și buzele roșii ca focul este extrem de seducătoare!

Îndrăznește să porți roșu și vei avea o toamnă excelentă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.