FOTO: Mardan Palace, cel mai luxos hotel din Europa! Vezi cum arată camerele în care au dormit cele mai cunoscute vedete din lume!

0

Cel mai luxos hotel din Europa se află în Antalya, Turcia. Mardan Palace este unul dintre cele mai spectaculoase dar și scumpe construcții din lume. Nici nu este de mirare că marile vedete din întreaga lume au ales să se cazeze aici.

Mardan Palace se află în Antalya, regiunea Lara și se întinde pe o suprafață totală de 180,000m2. Se spune că ar fi cel mai scump hotel din lume. Și nu vorbim aici de servicii și cazare, ci despre costurile construcției. Peste 1, 5 miliarde de dolari s-au cheltuit pentru întreaga amenajare impunătorului hotel.

Construcția, un exces de lux oriental în toate privințele, este inspirată din grandoarea otomană și a palatului modern Dolmabahce din Istanbul.

mardan1

mardan2

mardan3

mardan4

Construit în trei ani și jumătate și deschis în 2009, hotelul este îmbrăcat în aur și cristale, iar acest lucru poate fi observat încă de la intrare.

Aici, orice turist se poate simți ca un adevărat sultan. Și încă nu ați văzut tot…

l1

l2

Hotelul este alcătuit din trei corpuri în care se află cele 560 de camere și apartamente, cărora li se adaugă 44 de Garden Suite cu două etaje.

Camerele par desprinse din povești. Chiar și cele “simple “ sunt mult prea luxoase, datorită mobilierului poleit cu aur. Apartamentele regești dispun și de băi turcești, cu veselă Hermes, piscină cu jacuzzi, hamam și multe alte facilități de care au parte doar cei mai bogați oameni ai lumii.

De altfel, în aceste camere și apartamente au fost cazate vedete precum Jean Claude van Damme, Kendall Jenner, Mariah Carey, Monica Bellucci, Richard Gere, Sharon Stone, Tom Jones, Paris Hilton, Tarkan, Miranda Kerr, celebrul actor de Bollywood Hrithik Roshan dar și faimosul camerunez, jucător de fotbal Samuel Eto. De asemenea, echipa României a fost cazată în camerele luxoase de la Mardan, ei antrenându-se pe stadionul resortului de lux.

1

2

DSC_2419

4

5

6

royal suit

Mardan Palace se laudă și cu cea mai mare piscină din Europa (a treia ca mărime din lume).  Piscina nu este destinată doar scăladatului.

La ceas de seară turiștii se pot plimba cu gondola sultanului, iar între timp pot admira minunata construcție.

p1

p2

p3

Resortul excelează și la capitolul mâncare. Operatorii de turism susțin că restaurantul principal al hotelului deține în prezent cea mai bună ofertă din Antalya. Există însă mai multe restaurante tematice la care turiștii pot lua masa.

Preparatele tradiționale rămân  baza meniurilor luxury all inclusive de la Mardan Palace. Așa cum era de așteptat, și restaurantele au un design spectaculos.

r1

r2

r3

Mardan Palace dispune de un centru SPA de 7500 mp, cu o cascadă la intrare, care se oprește pentru a permite intrarea în incintă atunci când se folosește cheia VIP.

Aici turiștii se pot răsfăța la o baie cu aburi, turcească,tratamente de înfrumusețare la aromaterapie,masaje de relaxare, hamam sau la piscina interioară. De asemenea, aici există și o camera cu zăpadă, numită Snow Paradise, iar pretențioșii pot opta pentru tratamente VIP în camere private.

spaa

spa2

spa

O altă actracție a resortului este și plaja pentru care s-au adus peste 9000 de tone de nisip fin din Egipt. Plaja are mai multe zone de relaxare, beach bar-uri și spații de joacă pentru copii.

Tot la Mardan Palace se găsesc și patru acvarii cu peste 5000 de pești din Mediterană, Pacific, Caraibe și Marea Roșie. La Swim Reef, vizitatorii au posibilitatea de a înnota printr-un recif artificial de 900 mp cu o adâncime de 1.4m și 3 mici zone adânci de 2.8m, unde vor fi instruiți înainte pentru snorkeling și înot alături de 2400-2500 pești într-un mediu controlat.

Există mai multe alte atracții în cadrul resortului.

Resortul de lux este cunoscut și pentru evenimentele pe care le organizează pentru turiști. În zonele de entertainment au loc diverse activități în fiecare zi: de la animație pentru copii, până la concerte și festivaluri de modă.

În clubul Monkey au cântat deja mai multe celebrități din întreaga lume. Printre ele și câteva vedete din România. Anul acesta de exemplu, aici au susținut show-uri băieții de la Fly Project, cei de la Gipsy Casual, iar pe 15 iulie, trupa românească Radio Killer le va cânta turiștilor de la Mardan.

Clubul este unul exclusivist și le oferă băuturi rafinate,într-un stil spectaculos petrecăreților.

c1

c2

Mardan Palace este locul preferat de multe vedete care ajung în acest loc superb nu doar pentru relaxare sau concerte. Spre exemplu cunoscuții artiști TUNA și GHETTO GEASY au filmat aici un videoclip spectaculos.

Deși ați crede că un sejur în acest resort costă o avere, aflați că nu este chiar așa. Agenții de turism vă pot oferi o vacanță minunată în Mardan Palace.

Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la cea mai apropiată agenție de turism și să cereți o ofertă garantată de Prestige Tours!

Astfel veți avea parte de un concediu de vis, într-un lux aparte!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here