FOTO: Jacheta din denim, în trend primăvara aceasta!

0

Jacheta din denim nu se demodează niciodată! Este acea piesă vestimentară pe care o poți încropi în orice ținută cu stil. Mai mult ca oricând, primăvara aceasta geaca de blugi este un must have și apare în toate stylingurile fashionistelor. Vezi cum trebuie să porți acest obiect vestimentar!

La fel cum blugii nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră, nici jachetele din denim nu fac excepție. În acest sezon specialiștii recomandă purtarea lor în cele mai variate stiluri.

Indiferent de nuanța materialului, lungimea sau croiul acestuia, jacheta din denim poate fi purtată primăvara aceasta atât în combinații casual, cât și unele elegante și foarte sexy. O poți purta cu bluze sau hanorace supradimensionate, cu rochii, fuste sau orice alte piese vestimentare, în trendul primăverii.

De asemenea, în această perioadă se poartă foarte mult jachetele din denim cu diferite inscripții și stickere. Acestea nu doar că arată extrem de bine, dar sigur îți fac ziua mai frumoasă! Iată câteva idei de ținute pe care le poți aborda în acest sezon!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.