FOTO: Fuego, o apariție strălucitoare la fiecare eveniment! Cine se află în spatele ținutelor spectaculoase purtate de artist

0

Fuego oferă un adevărat spectacol la fiecare eveniment nu doar prin intermediul melodiilor sale dar și cu ajutorul ținutelor pe care le poartă! Artistul își suprinde mereu publicul cu ținute strălucitoare, extrem de  spectaculoase. Celebrul cântăreț a vorbit despre persoanele care se ocupă de costumele sale.

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, Fuego este admirat la fiecare apariție pe scenă sau în emisiuni televizate. Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, și-a dezvoltat propriul stil vestimentar, purtând costumații de scenă care mai de care mai spectaculoase.

În spatele aparițiilor strălucitoare se află o echipă de stiliști. Asta deoarece Fuego vrea mereu să arate impecabil atunci când este invitat în fața publicului.

“Da, îmi place să fiu elegant pe scenă, îmi place să știu că ceea ce port mă avantajează și se potrivește cu imaginea și repertoriul meu. Încerc pe cât se poate să am grijă de aparițiile mele și să fiu elegant.

Hainele de spectacol sunt o investiție și au în permanență legătură cu ideea concertelor. Am purtat tot felul de ținute și mi-a plăcut să experimentez din punctul acesta de vedere – de la diverse pelerine, până la haine cu lumini și broderii.

De vreo patru ani sunt pe mâna doamnei Doina Levintza și a Elenei Stoica. Ele mi-au creat, în exclusivitate, mai multe ținute și a dat o cursivitate aparițiilor mele. Moda este despre cum te simți bine în ce porți, despre atitudine”, a explicat îndrăgitul artist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.