FOTO: Fashionistele, în centrul atenției la Feeric Fashion Week! Vezi ce ținute au ales!

Sunt mereu în pas cu moda și asta se vede! Cele mai cunoscute bloggerițe din România au fost din nou în centrul atenției la Feeric Fashion Week. Atât la evenimentele de la Alba Iulia, cât și la cele din Sibiu care sunt în plină desfășurare,  au îmbrăcat ținute spectaculoase și au fost admirate de cei prezenți.

Gabriela Atanasov (blogger Sweet Paprika) a avut câteva apariții senzaționale la Feeric Fashion Week. Fashion bloggerul a îmbrăcat ținute jucăușe și foarte colorate. Acestea sunt doar două dintre ele:

gabriela atanasov

Ioana Chișiu (blogger Ioanachisiu.com) a mizat pe ținute romantice și foarte stilate. Salopetele lungi sau scurte i-au pus în evidență corpul perfect, iar accesoriile ei sunt foarte cool!

ioana chisiu

Sandra Bendre (blogger Sandrab.ro) a ieșit în evidență prin stilul și atitudinea cu care își poartă ținutele. Dacă la începutul Feeric Fashion Week a avut un look mai serios, acum Sandra a ales să mixeze mai multe culori.

sandra bendre

Deea Codrea (blogger Xcentrica.ro) reușește să surprindă mereu publicul iubitor de modă. Tânăra arată extrem de bine în orice ținută, iar aparițiile ei de la Feeric Fashion Week au fost și sunt absolut senzaționale. Ea a defilat în ținuta all white pe scena Feeric.

deea codrea

Ioana Grama (blogger Ioanagrama.ro) este o altă apariție spectaculoasă. Bloggerița a încercat mai multe stiluri la evenimentele Feeric Fashion Week, iar aceste două look-uri au fost de departe cele mai apreciate  până acum.

ioana grama

Sorina Brumariu (blogger Sorinabrumariu.ro) a adus un aer cool la Feeric Fashion Week. Se pare că bloggerița preferă combinația black&white și îi stă bine așa!

sorina brumariu

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular