VIDEO / FOTO: Elena Udrea, sexy şi elegantă la primele cursuri de la Teologie!

0

Elena Udrea este din nou studenta. Fostul ministru a inceput cursurile de consiliere pastorala si a facut furori pe holurile facultatii inca din prima zi. Priviti ce tinuta a abordat proaspata studenta la teologie.

Elena Udrea a inceput dis de dimineata primele cursuri de masterat in cadrul facultatii de Teologie din Cluj Napoca. Celebra blonda s-a prezentat la sediul facultatii, insotita de o prietena.

udrea1

udrea2

udrea3

ELENA UDREA, SEXY LA TEOLOGIE

Celebra blonda si-a facut aparitia la primele cursuri de masterat imbracata intr-un costum cu pantaloni, o bluza extrem de transparenta care lasa la vedere sutienul cu strasuri si purtand o pereche de pantofi cu toc cu tinte.

Nu i-a lipsit nici poseta de mii de euro in care , cel mai probabil, a indesat foile de curs.De remarcat si unghiile estivale, intr-o culoare de roz fosforescent, asortate cu nuanta rujului de aceeasi nuanta.

udrea

Decanul facultatii de teologie din Cluj a declarat la deschiderea anului universitar ca studentii ar trebui sa se imbrace decent atat la cursuri, cat si la biserica. Oare a tinut cont Elena Udrea de acest sfat?

udrea5

udrea6

Elena Udrea este de astazi studenta programului de masterat Consiliere pastorala si asistenta psichosociala a Facultatii de Teologie Cluj Napoca. Primele cursuri au fost pe placul ei.

udrea7

udrea8

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here