FOTO: El este primul bărbat, angajat să fie imaginea Maybelline

0

Da, ați citit bine titlul! Celebrul brand Maybelline New York a angajat un bărbat pentru a le reprezenta imaginea. Dacă până acum producătorul de cosmetice și-a promovat produsele doar prin intermediul unor femei, majoritatea vedete internaționale, acum a venit timpul pentru o schimbare! Iată cine este noua imagine Maybelline!

Primul bărbat care a fost angajat să fie imaginea Maybelline este nimeni altul decât Manny Gutierrez, un tânăr ajuns celebru pe internet pentru filmulețele și pozele pe care le postează în timp ce se machiază.

Manny este fotomodel, are 25 de ani și trăiește în California. Se bucură de mii de fani pe Facebook, Instagram și Youtube, iar nu puține sunt doamnele care îl invidiază pentru talentul pe care îl are. El se machiază mai ceva ca o femeie pasionată de acest domeniu!

Noua vedetă a brandului de cosmetice s-a arătat foarte încântat și entuziasmat de noua lui provocare: ”2017 începe extraordinar de bine. Sincer, nu m-aș putea simți mai onorat și fericit ca acum”. a spus Manny.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here