FOTO: Ea este cea mai stilată femeie din România! Cum a reușit Marisa să câștige cea mai acerbă competiție de stil

0

Marisa este cea de-a doua câștigătoare BRAVO, AI STIL! Tânăra din București a reușit să convingă juriul emisiunii, dar și telespectatorii și a demonstrat că este cea mai stilată femeie din România. Care a fost rețetea succesului în această competiție, aflăm de la Marisa!

Bravo, ai stil! este cea mai acerbă competiție de styling din România. Mii de tinere s-au înscris și în cel de-al doilea sezon, dar numai câteva au reușit să intre în emisiunile difuzate de Kanal D. Printre ele și Marisa, cea care a ajuns până în finală, acolo unde a demonstrat că merită marele titlu de “cea mai stilată femeie din România.” Deși a avut un parcurs cu suișuri și coborâșuri, Marisa a ieșit învingătoare în concursul urmărit de milioane de telespectatori din România.

Cine este Marisa?

Marisa Paloma s-a născut în Spania și a venit în România, cu familia, la o vârstă foarte fragedă. Până să înceapă facultatea UNARTE din Capitală, frumoasa brunetă a locuit în Slatina. De la începutul acestui an, Marisa a fost una dintre concurentele sezonului doi de la “Bravo, ai stil!”. S-a visat încă de la început în marea finală și a reușit.

“Iubesc culorile, iubesc să pictez, să desenez, sunt fascinată de unghiuri, curbe, texturi. Sunt fată, deci îmi plac hainele. Îmi place să exprim tot haosul ăsta colorat din capul meu în ţinute extravagante. “spune Marisa.

Cum a reușit Marisa să câștige Bravo, ai stil?

Cu siguranță prin atitudine și stil. De-alungul competiției Marisa a primit note maxime, iar jurații au apreciat-o pentru abilitățile sale stilistice. Au existat și perioade în care nu a reușit să îi mulțumească, dar de fiecare dată Marisa și-a revenit în forță.

Tânăra a atras rapid și simpatia publicului.În prezent există mai multe fan cluburi Marisa, iar sute de tinere se inspiră din stilul ei. Pe rețelele de socializare Marisa primește mii de aprecieri, semn că este din ce în ce mai populară, în urma acestei competiții.

“Este o senzaţie incredibilă pe care nu am cunoscut-o până la acest concurs. Şi cel mai mult am simţit toată iubirea asta a oamenilor atunci când mi-a fost greu. Nu credeam că există atâta energie în dragostea unor oameni şi mai ales ce înseamnă să ţi se transmită asta. Pe stradă, în mesaje, prin mall-uri, peste tot. Este imposibil de descris, este minunat.” a declarat Marisa.

Înainte de marea finală Marisa s-a întâșnit cu susținătorii ei, iar acest lucru se pare că i-a fost de folos. Voturile din ultima seară au decis ca Marisa să câștige celebra competiție. Acum, tânăra are planuri serioase și știe deja ce face cu marele premiu.

“Nu nu am cunoscut niciodată un sentiment mai plăcut și mai profund decât acesta! Nu este vorba despre fani, despre copii de 14 ani sau despre alte lucruri superficiale. Este despre vibrația pe care realizezi că o ai cu o multitudine de oameni. Pentru că au fost mulți! Sute de oameni care au venit doar pentru mine. Să-mi împartă energia lor pozitivă, să mă îmbrățișeze, să facă poză cu cea pe care ei o văd câștigătoare! 

Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Cu bune, cu rele, m-am format și mi-am format un drum al meu, de la care nu o să mă abat prea curând! OAMENI BUNI, sunt pusă pe FAPTE MARI!! PREGĂTIȚI-VĂ!!Urmează să rezolv cu restanțele pe care le am la facultate și dupaaaaaaaa LANSAREA PRIMEI MELE COLECȚII ! N-am decât cuvinte de laudă la adresa voastră, așa că mă opresc aici. a scris Marisa pe Facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.