FOTO: Ea este cea mai frumoasă fată din Transilvania! Află mai multe despre Denisa Luisa Popa

0
289

Denisa Luisa Popa a câștigat vineri titlul de Miss Transilvania 2016. Frumoasa tânără a fost preferata juriului de specialitate și a primit note maxime la toate probele.Denisa este din Deva și vrea să devină avocată.

Are doar 16 ani dar se poate lăuda deja cu un titlu important în lumea frumuseții. Denisa Popa a câștigat marele premiu în cadrul celui mai important concurs din Transilvania.  Ea spune că s-a înscris în competiție însă nu s-a așteptat să și câștige.

“ Această veste neașteptată pentru mine am primit-o cu entuziasm și modestie. Este o realizare, dar de moment, pentru că nu știu cum vor decurge lucrurile pe viitor.

Este primul concurs din viața mea, bifând în rest doar evenimente minore la nivelul județului.”  ne-a declarat tânăra.

denisa popa1

denisa popa2

Denisa a făcut față cu brio celor patru probe din concurs, specialiștii din sală spunând că are un corp de fotomodel și ar fi păcat să nu urmeze o carieră în acest domeniu.

“ Da, mi-aș dori, este un vis de copilărie.” spune Denisa.

denisa popa3

Denisa Popa este elevă la Colegiul Tehnic Transilvania din Deva. A terminat clasa a X-a, iar acum se bucură din plin de vacanța de vară.  Așa că într-o zi  obișnuită “vizionez filme, ies în oraș, îmi petrec timpul cu prietenul meu și ocazional ies în club.”  povestește tânăra. Denisa ne-a mai spus că îi place foarte mult să citească dar și să gătească.

Miss Transilvania are planuri mărețe. După ce termină liceul, Denisa vrea să urmeze facultatea de drept și să devină avocată.

8

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here