FOTO: Ea este Barbie de Oradea! Uite ce maşină conduce tânăra despre care vorbeşte acum toată ţara

0

Este blondă, sexy şi are o maşină roz! Nu nu este vorba despre celebra păpuşă Barbie ci despre o tânără din Oradea care face furori pe reţelele de socializare. Deşi presa locală apoi cea mondenă a catalogat-o drept “piţipoancă”, Lenuţa nu se arată deloc deranjată, ba chiar le mulţumeşte pentru publicitatea făcută.

Această tânără din Oradea a ajuns cunoscută în toată ţara după ce presa locală a publicat câteva fotografii cu ea şi decapotabila roz pe care o conduce. Mai mult, o pagină de Facebook care semnalează greşelile în trafic a menţionat-o de trei ori pentru faptul că îşi parchează maşina pe unde apucă prin oraş.

Dar nu este vorba despre orice maşină. Este o maşină sport, de culoare roz pe care, recent, blonda şi-a desenat chipul pe capotă!

l2

Chiar dacă mulţi o condamnă pentru stilul ei de viaţă, Lenuţa, aşa cum este cunoscută prin oraş, le răspunde cu aceeaşi monedă răutăcioşilor.

“Artistul trebuie să fie mai puternic decât arta lui, pentru că trebuie să o apere!” scrie ea pe reţelele de socializare.

Mândră nevoie mare de maşinuţa roz, ea îşi mai asortează şi ţinutele cu decapotabila.

l1

Nu ştim exact cu ce se ocupă Barbie de Oradea, dar ştim sigur că are o viaţă liniştită. Aceasta îşi petrece majoritatea timpului liber la shopping, la sală dar şi cu băieţelul ei.

Tânăra este de părere că un trup perfect la sală se menţine şi ea reuşeşte să înnebunească internauţii cu formele ei. Fotografiile postate de ea pe Facebook sunt apreciate de sute de persoane.

t3

foto:Facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.