Home / Story / FOTO: Decoruri spectaculoase cu flori din hârtie! Cum a pornit o afacere de la un simplu hobby
Foto: Facebook Paper Flowers

FOTO: Decoruri spectaculoase cu flori din hârtie! Cum a pornit o afacere de la un simplu hobby

O tânără din București transformă orice loc într-un tărâm de basm cu ajutorul decorațiunilor realizate din hârtie! Simona Opriș, împreuna cu echipa Paper Flowers creează adevărate opere de artă pentru diverse evenimente. Cum a luat naștere afacerea, aflați aici!

De la un simplu hobby, la afacere de succes!

„Paper Flowers a inceput acum 7 ani, de la o bucata de hartie, o foarfeca si un vis. A fost un drum anevoios in care a fost greu dar si frumos, un drum care a inceput in strainatate si a continuat cu succes si in Romania.”  spune Simona Opris.

In 2017, dorinta de a oferi decoruri spectaculoase si pasiunea pentru ceea ce face, a inspirat-o pe Simona sa lanseze un loc inedit si spectaculos, singurul de acest fel din Romania. “Nevoia de spatiu ne-a facut sa luam o hala, un spatiu industrial pe care sa il transformam in showroom. Asa a luat nastere Hala cu Flori, locul care poate sustine cu succes atat vizual cat si ca dimensiune un shooting bridal, o lansare sau orice alt eveniment. Mi-am dorit un spatiu unic, un spatiu care sa ne defineasca, o baza pentru fotografii de nunta, un showroom pentru decorurile noastre cu flori de hartie, un loc in care oricine intra sa se incarce cu energie pozitiva”, a adaugat Simona. 

De curând Simona a decorat si platourile de filmare de la Kanal D.

Impreuna cu echipa sa au incarcat cu flori de hartie si matase peretii si, pe langa scoica-leagan, bicicleta inflorata si ciresul japonez, au adus cel mai mare decor care exista in acest moment in Romania, la Hala cu Flori, caleasca cu flori,  de dimensiuni impresionante, 4 m lungime si 2.7 in inaltime.

 

About paginadelifestyle

Check Also

Cum îți decorezi casa de Crăciun? Trucuri la îndemâna oricui

Suntem în luna cadourilor și gândul ne stă doar la sărbătorile de iarnă și la ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.