FOTO: Decoruri spectaculoase cu flori din hârtie! Cum a pornit o afacere de la un simplu hobby

0
242
Foto: Facebook Paper Flowers

O tânără din București transformă orice loc într-un tărâm de basm cu ajutorul decorațiunilor realizate din hârtie! Simona Opriș, împreuna cu echipa Paper Flowers creează adevărate opere de artă pentru diverse evenimente. Cum a luat naștere afacerea, aflați aici!

De la un simplu hobby, la afacere de succes!

„Paper Flowers a inceput acum 7 ani, de la o bucata de hartie, o foarfeca si un vis. A fost un drum anevoios in care a fost greu dar si frumos, un drum care a inceput in strainatate si a continuat cu succes si in Romania.”  spune Simona Opris.

In 2017, dorinta de a oferi decoruri spectaculoase si pasiunea pentru ceea ce face, a inspirat-o pe Simona sa lanseze un loc inedit si spectaculos, singurul de acest fel din Romania. “Nevoia de spatiu ne-a facut sa luam o hala, un spatiu industrial pe care sa il transformam in showroom. Asa a luat nastere Hala cu Flori, locul care poate sustine cu succes atat vizual cat si ca dimensiune un shooting bridal, o lansare sau orice alt eveniment. Mi-am dorit un spatiu unic, un spatiu care sa ne defineasca, o baza pentru fotografii de nunta, un showroom pentru decorurile noastre cu flori de hartie, un loc in care oricine intra sa se incarce cu energie pozitiva”, a adaugat Simona. 

De curând Simona a decorat si platourile de filmare de la Kanal D.

Impreuna cu echipa sa au incarcat cu flori de hartie si matase peretii si, pe langa scoica-leagan, bicicleta inflorata si ciresul japonez, au adus cel mai mare decor care exista in acest moment in Romania, la Hala cu Flori, caleasca cu flori,  de dimensiuni impresionante, 4 m lungime si 2.7 in inaltime.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here