FOTO: Cum s-au îmbrăcat fashionistele la Summer Well. Vezi cele mai bune ținute!

0
Photo: Andreea Retinschi Photography

Suntem în plin sezon festivalier, iar fashionistele nu ratează niciun eveniment de acest gen. Weekendul acesta pe Domeniul Știrbey din Buftea s-a desfășurat Summer Well, unul dintre cele mai cool evenimente din această vară. Ca de obicei, reginele online-ului au atras toate privirile.

Fiecare festival are un vibe anume. La Summer Well toată lumea e fericită și se bucură de muzică și atmosferă într-un weekend cu prietenii. Nici fashionistele nu au lipsit de la festival și au oferit un adevărat spectacol al ținutelor în fiecare zi. Pentru că un festival look înseamnă multă strălucire, combinații surprinzătoare și accesorii vesele, tinerele le-au încercat pe toate în weekend, la Summer Well.

Stilul boho rămâne în vogă, dar la Summer Well am văzut și foarte multe ținutele colorate, extrem de sexy și pline de strălucire. Cele mai bine îmbrăcate tinere de festival au fost fără doar și poate reginele online-ului românesc. Vorbim aici de fashion bloggeri, cu zeci de mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Tot ele au postat și cele mai cool fotografii de festival de la Summer Well, iar noi am ales câteva dintre acestea. Iată care au fost cele mai bune ținute de la ediția din 2017!

GALERIE FOTO: INSTAGRAM

https://www.instagram.com/p/BXvS3SGF-Y_/?taken-by=postolatieva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here