FOTO: Cum s-au costumat vedetele de la noi si ce decoratiuni au ales pentru Halloween 2020?

0

Ca de fiecare dată, vedetele noastre s-au distrat și anul acesta de Halloween cum au știut mai bine. Sărbatoarea le-a dat ocazia să devină un alt personaj vreme de o seară. Aflându-ne în această perioadă, Halloween-ul acesta a fost diferit din cauza restricțiilor impuse de autorități. Totuși, cu toții am știut cum să ne distrăm chiar și respectând regulile.

Care au fost primele costume de Halloween ale vedetelor

Entuziasmate, multe dintre vedete și-au dezvăluit costumele pentru sezonul acesta al Halloween-ului cu o zi sau două inainte. Printre acestea se numară Antonia, Nicole Cherry, Adela Popescu, Laura Cosoi, Sayra, Dorian Popa și Cristina Ștefania.

Halloween-ul este o sărbătoare foarte veche, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală. Este de origine celtică și este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie.

Este o sărbătoare care a fost importată și în România de câțiva ani buni, iar tradițiile legate de ea au fost încet-încet preluate. Ținuta de Halloween nu este niciodată completă fără un machiaj corespunzător.

Cea care a dat startul a fost Nicole Cherry, care nu a mai avut răbdare și a postat pe contul ei de Instagram cu 4 zile înainte. Costumul ei de anul acesta este ,,Mica Sirenă Albastră”. A ales un make-up de sirenă, o abordare originală și spectaculoasă care i-a evidențiat trăsăturile, folosind pentru machiaj culori vii și puternice din lumea fantasticului.

Antonia, așa cum ne-a obișnuit, nu a optat neapărat pentru un make-up înspăimantător, ci a creat cu ajutorul culorilor un personaj bine conturat, în contrast cu ținuta sexy, alegând un costum negru, mulat, cu un decolteu îndrăzneț constituind viziunea sa asupra costumației de schelet.

Un machiaj simplu care poate fi purtat de oricine în noaptea de Halloween este cel inspirat de vampiri. Cristina Ștefania a ales un astfel de machiaj anul acesta, realizând un smokey eyes negru cât mai dramatic și adăugând o coroană, identificându-se astfel cu un personaj din filmele de groază – ,,Evil Vampire Queen”.

Sărbătoarea de Halooween a devenit din ce în ce mai populară la noi în ţară în ultimii ani. Acum e la modă să-ţi decorezi casa în conformitate cu tematica acestei sărbători, iar vedetele nu ratează ocazia să se laude cu decoraţiunile lor.

De această dată, Dorian Popa le-a arătat fanilor într-un vlog cum i-a decorat casa lui Cheluțu cu diferite decorațiuni specifice acestei sărbători a morților, personalizând Halloween-ul în „Hathoween”. Dorian s-a îmbrăcat pentru vlog în schelet iar în noaptea de Halloween a optat pentru un machiaj de vârcolac greu de realizat, dar care i s-a potrivit ,,mănușă”.