FOTO: Cum purtăm Living Coral, culoarea anului 2019

0

Living Coral a fost desemnată culoarea anului în 2019, iar specialiștii spun că aceste nuanțe de corai sunt potrivite sezonului de primăvară care tocmai s-a instalat! Indiferent că vorbim de frumusețe, haine sau amenajări interioare, culoarea anului este perfectă în acest anotimp! Iată cum se poartă!

Nuanţa corai cu irizaţii aurii (Pantone 16-456) a fost aleasă culoarea anului. Specialiștii de la Pantone descriu culoarea anului drept “o nuanţă corai care animă şi este plină de viaţă, cu irizaţii aurii care energizează şi atenuează uşor”.

Culoarea anului 2019  simbolizează nevoia de optimism, pasiunile care aduc bucurie şi dorinţa de exprimare jucăuşă, mai spun cei de la Pantone. 

Cum o purtăm sezonul acesta?

1. În lumea beauty lucrurile sunt clare. Living Coral face legea când vine vorba de produsele cosmetice. De la ojele în aceste nuanțe, până la machiaje (rujuri, farduri de pleoape sau farduri de obraz) și vopsele de păr, toate sunt deja în trend sezonul acesta. Pentru că această culoare ne duce cu gândul la primăvară este bine să o porți în acest anotimp. Colorează-ți unghiile în această nuanță, folosește produse de machiaj corai, sau, de ce nu, încearcă un nou look, vopsindu-ți părul în această nuanță vedetă!

2. În domeniul fashion vorbim de Living Coral deja de câteva luni încoace. Designerii au inclus această culoare în colecțiile lor, în special în cele de primăvară-vară, iar modelele prezentărilor de modă au defilat în rochii vaporoase, costume și alte piese vestimentare în nuanțe de corai. Nu uităm nici de accesorii care, de asemenea, sunt alese în funcție de culoarea anului 2019.

3. Când vine vorba de decorațiuni interioare Living Coral se potrivește perfect pentru cei care vor să își redecoreze casa la început de primăvară. Specialiștii anunță că nuanța-vedetă în acest an se regăsește în noile trenduri în materie de design interior și de la mici piese de mobilier, până la pereții vopsiți în nuanțe de corai, toate sunt la modă acum la început de primăvară.