FOTO: Creaţiile unui hair stylist din România au făcut furori la Belgrad! Coafurile realizate de Adriana Popescu sunt spectaculoase!

0

Adriana Popescu marchează un nou succes! Românca a făcut furori cu excentricele coafuri pe care le-a realizat! După ce a fost prezentat în Ungaria şi România, spectacolul “Extravaganza” s-a bucurat din nou de aprecierea publicului, de data aceasta la Belgrad, Serbia.

Celebră deja pentru coafurile extravagante pe care le realizează cu multă pricepere, Adriana Popescu a fost invitată la un eveniment dedicat specialiştilor în domeniu care are loc în Serbia, la Belgrad. Hair stylistul din Satu Mare a dus astfel “Extravaganza”, celebrul ei spectacol care curpinde coafuri excentrice şi peste hotare.

Sute de spectatori au admirat creaţiile Adrianei  în cadrul evenimentului: “Open Hairdressers Competition „Cut Cup 2” & Hairshow”.Coafurile extravagante au fost completate machiajele realizate de Alina Marchiş,  make up artistul cu care Adriana colaborează ce mai mulţi ani, iar cele două fac o echipă minunată.

Iată coafurile prezentate la Belgrad!

1

2

3

4

5

ADRIANA POPESCU

adri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here