FOTO: Cea mai nouă tendință în modă: geanta minusculă! Vezi cum se poartă!

0
143
Foto: Twitter

A apărut un nou trend în lumea modei! Vedetele poartă o geantă minusculă, creată de o celebră casă de modă. Accesoriul a fost prezentat pentru prima dată la Săptămâna Modei de la Paris. 

Geanta „Mini Le Chiquito”, creată de casa de modă franceză Jacquemus, măsoară numai 5.2 centimetri și abia poate fi observată în mâna celei care o poartă. Chiar dacă are dimensiunea unui card de credit, accesoriu a făcut senzație la prezentarea de modă, scriu jurnalistii de la Mediafax.

Poșeta este o variantă a unui genți lansată anterior, numită Le Chiquito, care măsoară 12 pe 6 centimetri. După ce a fost pusă în vânzare, stocurile au fost rapid epuizate, deși accesoriul costă 500 de dolari. Pentru Le Mini Chiquito, designerii nu au stabilit un încă un preț. În colecțiile casei de modă mai există și alte modele, la fel de ingenioase și… foarte mici.

Accesoriul a stârnit reacții diverse, majoritatea persoanelor lăsând mesaje haioase. „Jacquemus, gențile tale minuscule sunt cam ridicole, dar le iubim!”, a scris celebra revistă de modă Dazed.

View this post on Instagram

PINK?

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

De asemenea, internauții s-au întrecut în glume referitoare la ce ar putea să încapă într-o geantă atât de mică. Aceștia s-au amuzat, spunând că în poșetă ar putea încăpea o bomboană mentolată, un stick USB sau demnitatea celui care o poartă, scrie unica.ro .

Un editor de modă a publicat cinci produse care ar încăpea în geanta, cum ar fi „aţă dentară, o unghie falsă sau un singur fir de păr al actorului britanic Jude Law”. De asemenea, un alt user a sugerat că geanta „reprezintă trauma în formă compactă pe care o purtăm cu noi zilnic”.