FOTO: Carmen Negoiță, extrem de sexy pe plajele din Zanzibar! Ce sfaturi are pentru cei care vor pleca în vacanță

0
Foto: carmennegoita.com

Carmen Negoiță a petrecut câteva zile perfecte în Zanzibar. Vedeta a postat pe rețelele de socializare dar și pe blogul său personal mai multe fotografii din timpul vacanței, iar într-un articol recent a venit și cu câteva sfaturi pentru cei care urmează să plece în concediu. 

Una dintre cele mai cunoscute persoane din mediul online, Carmen Negoiță a avut parte de o vacanță de vis în Zanzibar. Frumoasa vedetă s-a bronzat pe plajele exotice, de unde a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

După întoarcerea în România ea a postat un articol pe blog în care a povestit întreaga sa experiență din vacanță dar a venit și cu câteva sfaturi utile pentru cei care o urmăresc.

Tips & tricks

“Am fost intrebata si in timpul vacantei si dupa, de multi dintre voi daca mi-am facut vaccin. In Zanzibar nu este obligatoriu nici un vaccin, daca mergi direct si nu treci pe continent. Daca treceti pe continent sau veniti dintr-o alta tara africana este obligatoriu. In rest este chestiune de preferintele fiecaruia, dar eu am decis sa nu ma vaccinez.

Sa aveti la voi spray de tantari. Eu nu l-am folosit, dar nu se stie niciodata

Am primit si eu aceasta recomandare si v-o dau si voua. Daca puteti luati cu voi caiete, culori, dulciuri pentru copiii din zona. Noi am pus toti bani si am dus la o scoala locala un geamantan de rechizite, pentru ca au mare nevoie. Nu va recomand sa impartiti neorganizat dulciuri, pentru ca se creeaza un haos total. Cel mai bine este sa le oferiti intr-un cadru organizat.

Sa aveti o mica trusa de medicamente pentru orice eventualitate, iar daca nu o folositi donati-o la cineva care stie cum sa le foloseasca.
Interesati-va de orele la care este low tide, pentru ca difera in functie de zona. Asta in cazul in care vreti sa faceti baie in ocean si sa nu mergeti cativa km pana la apa”, scrie Carmen Negoita pe blog.