Home / Fashion / FOTO: Bulinele sunt la modă toamna aceasta! Combinația alb-negru, alegerea potrivită!

FOTO: Bulinele sunt la modă toamna aceasta! Combinația alb-negru, alegerea potrivită!

Bulinele se poartă toamna aceasta! Combinația de alb-negru te va scoate din impas, indiferent de stilul tău vestimentar! Alege să porți aceste imprimeuri în ținutele tale și sigur vei atrage toate privirile! În plus, bulinele înveselesc pe oricine!

Marii designeri au decis: bulinele revin în trend toamna aceasta. Iar propunerile lor sunt foarte diversificate: de la rochii lungi, foarte sexy, până la cămăși. bluze vaporoase, fuste sau pantaloni…toate trebuie să fie cu buline în combinația de alb-negru! Dacă adaugi și o manichiură cu aceste nuanțe sigur vei fi foarte chic!

Toamna aceasta bulinele fac legea! Le poți purta în ținutele tale de zi cu zi, la birou (cămăși și pantaloni cu buline), la o ieșire cu prietenele sau un date (bluze elegante, vaporoase), sau la evenimente speciale (rochii scurte și lungi). Pe lângă acestea, accesoriile cu buline sunt perfecte pentru a scoate din impas orice ținută banală!

Alege aceste imprimeuri pentru outfit-ul tău de toamnă, dar ai mare grijă la supraîncărcarea ținutei! Nu purta mai mult de două piese cu buline! Nu de alta, dar ce e prea mult, strică. Iată câteva alegeri perfecte pentru acest anotimp!

About paginadelifestyle

Check Also

Feeric Fashion Week, ziua a doua. De la Palatul Buckingham la Sibiu

Cea de-a doua zi a celei de-a 11-a ediții a Feeric Fashion Week a debutat ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.