FOTO: A venit vara, vedetele poartă chiloții la vedere pe scenă!

1

Odată cu venirea sezonului cald, costumațiile de scenă ale artistelor din România au devenit mai sumare. Ruby, Corina dar și Lidia Buble se numără printre vedetele care aleg să îmbrace ținute din ce în ce mai sexy la concerte.

Aseară la Zilele Orașului Satu Mare, mii de spectatori au putut admira frumoasele vedete ale României. Ruby, una dintre cele mai dorite femei din România a venit într-o ținută extrem de îndrăzneață, care a lăsat apoape totul la vedere!

Artista a purtat un sarafan roșu cu un decolteu adânc. Mai mult, în timp ce dansa, Ruby și-a dezvelit și picioarele bine lucrate la sală, iar la un moment dat și-a arătat și chiloțeii.

DSC_1630

DSC_1640

Nici Corina nu s-a lăsat mai prejos. Cunoscută deja pentru aparițiile extravagante, artista  a venit la Satu Mare cu o costumație excentrică, prezentată prima dată la Media Music Awards. Ținuta Corinei a fost însă atât de transparentă, încât chiloțeii au rămas la vedere.

Corina a venit și cu două dansatoare care și-au etalat trupurile costumate în fetițe cuminți însă cu chiloțeii albi la vedere.

DSC_1598

DSC_1613

Puțin mai cuminte a fost însă Lidia Buble. Cântăreața a ales să îmbrace o capă colorată, sub care a avut doar o bluziță transparentă și o pereche de boxeri albi care au putut fi admirați în timpul concertului.

De altfel, am mai scris despre aceeași ținută a Lidiei aici, atunci când ea a concertat la Zilele Clujului. Se pare că artista a dezvoltat o pasiune pentru acest look, dar de data aceasta nu a mai pus accentul pe machiaj.


DSC_1689

DSC_1676

DSC_1694

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.