Fotbalistul Florin Gardoș s-a căsătorit cu fotomodelul Diana Mich! Ce surpriză l-a așteptat înainte de cununia civilă

0

Fotbalistul Florin Gardoș trece printr-o perioadă extrem de fericită! Ieri, acesta s-a căsătorit cu fotomodelul Diana Mich, evenimentul având loc într-un cadru restrâns, la Satu Mare. Totodată, Gardoș a avut și întâlnirea de 10 ani de la absolvirea liceului. 

Florin și Diana au spus DA în fața ofițerului de stare civilă la Satu Mare. Evenimentul a fost unul restrâns, în familie. Ceremonia a fost una emoționantă, scriu jurnaliștii de la satumaresport.ro. Alătri le-au fost cei mai apropiați prieteni, familia și nașii..Lorena și Vasile Marinaș.

Cei doi au fost extrem de eleganți.Diana a purtat în loc de rochie o combinație de pantaloni cu o bluză albă, accesorizată cu orhidee.

Vineri, fotbalistul a aflat că , după o pauză de mai bine de doi ani și jumătate e convocat din nou la Naționala României. De luni Florin Gardoș pleacă la lot pentru dubla cu Polonia și Chile iar apoi va pregăti petrecerea de nuntă ce va avea loc pe 25 iunie la București. Nu e exclus ca la nuntă să apară și câțiva colegi de la Southampton!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.