Fondul de ten Dermacol – produsul cu istorie

0
Foto: DERMACOL

Dermacol Make-up Cover… Fondul de ten, care acum mai bine de 50 de ani a fost dezvoltat de către machiorii profesioniști de la studiourile de film Barrandov și medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga și a devenit primul produs cu nivel de acoperire mare în Europa și unul dintre primele în lume. 

Avantajele fondului de ten Dermacol Make-up Cover 

Având sarcina de bază de a masca imperfecțiunile tenului și de a uniformiza tonul pielii, se descurcă perfect cu obiectivele propuse, oferind un aspect sănătos și radiant.

Rezistent la umiditate, atingere, soare;

Fuzionează perfect cu pielea;

Nu înfundă porii;

Nu usucă;

Compoziție hipoalergenică;

Factor de protecție SPF 30;

Paleta bogată de nuanțe.

Dermacol Make-up Cover un adevărat must-have în mascarea oricăror imperfecțiuni ale pielii

Compoziția cremoasă unică cu un conținut de pigmenți de 50%, chiar și în cele mai mici cantități ascunde ideal defectele de culoare ale pielii, uniformizează tonul și oferă o imagine perfectă și un efect de lungă durată.

Cum ascundem cearcănele și cercurile întunecate de sub ochi

Îți îngrijești în mod regulat tenul? În fiecare seară curăți minuțios de machiaj pielea din jurul ochilor și o hidratezi eficient? Dormi suficient și consumi mult lichid dar, în ciuda acestui lucru te trezești în fiecare dimineață cu cercuri neatractive sub ochi? Soluția, care cu siguranță o să-ți placă – Dermacol Make-up Cover. Utilizează ca corector pentru zona din jurul ochilor, și privirea ta va radia din nou.

Citeşte întreaga ştire: (P) Fondul de ten Dermacol – produsul cu istorie