Festivalul care a vândut sute de mii de bilete în mai puțin de jumătate de oră

0
66
Foto: Facebook.com

Un festival desfășurat în Marea Britanie a ajuns la performanța de a vinde 200.000 de bilete în mai puțin jumătate de oră! Fanii Glastonbury s-au înghesuit să cumpere biletele pentru a fi siguri că vor lua parte la evenimentul din 2019.

Glastonbury are loc în Worthy Farm, Somerset, în Marea Britanie și este una dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică din toată lumea. Prima ediție a festivalului a avut loc în 1970, iar de atunci a devenit din ce în ce mai mare și mai cunoscut, dar și prețul biletului a crescut în fiecare an. Dacă în primii ani intrarea era liberă, acum prețul a ajuns la mai mult de 200 de lire sterline.

În 2018 Glastonbury a luat o pauză, iar după ce a fost anunțat că în 2019 festivalul se va organiza din nou, festivalierii de-abia au așteptat să își achiziționeze biletele. Cele 200,000 de biletele pentru Glastonbury 2019 au fost vândute în mai puțin de o jumătate de oră, spune Emily Eavis, organizatoarea festivalului.

Biletul pentru acest festival a costat 248 de lire sterline, iar organizatorii spun că în aprilie vor mai pune altele în vânzare pentru cei care nu și-au mai putut asigura intrarea la runda de vânzări de la începutul acestei luni.

Anul viitor Glastonbury va avea loc din 26 iunie până în 30 iunie iar în următoarele luni vor fi anunțate numele artiștilor care vor concerta la acest eveniment.