Festivalul AWAKE lanseaza tema celei de-a treia editii!

0

Domeniul Teleki isi deschide portile in 2019 pentru #NewBohemians: creativi, minti libere, pasionate de reinventare. Cultura neo-boema este explorata in cele 3 parti ale documentarului. Am lansat primul episod #BohemianBlast – A way back to ourselves.

#AWAKE3 vine in 2019 cu o experienta muzicala atent curatoriata: Netsky, Pussy Riot, Dirtyphonics Liive, Lady Leshurr, De Staat, Triggerfinger, AJ Tracey si multi altii. AWAKE este cel mai asteptat festival boutique multi-experiential: lectura sub copacii seculari la Forest Library, filme de Cannes sau piese de teatru independente la Cinema si Theatre Under the Bridge, relaxare cu yoga si pilates la Serenity Meadow, accesoriile perfecte in tema festivalului la Bazaar. Platforma de discutie, Feed Your Mind, activeaza doza necesara de inspiratie cu panel-uri si workshopuri inovatoare.

AWAKE 2019 te asteapta in perioada 15-18 august la Castelul Teleki din Transilvania, Gornesti, Mures.

Biletele sunt disponibile la tickets.awakefestival.roiabilet.ro si eventim.ro. Abonamentele de 4 zile Early Bird sunt disponibile la preturile de 179 lei sau 209 lei cu camping inclus.