Home / Evenimente / Festival cu baloane colorate în Maramureș! Vezi programul evenimentului!

Festival cu baloane colorate în Maramureș! Vezi programul evenimentului!

Ce face ca un lucru să fie cu adevărat important? Bucuria pe care o transmite. Bucuria nu vine într-un mod calculat. Nu se poate obține programat, nici nu poate fi înghesuită undeva într-o desagă, să avem rezerve și să o consumăm la nevoie. O primim, o simțim, o trăim. Bucurie e ceea ce va fi la Maramureș Balloon Fiesta.

Un festival de promovare cultural – turistică a Maramureșului, un mix fermecător între cultura tradițională a Maramureșului și lumea spectaculoasă a zborului cu balonul cu aer cald, cu șase sesiuni de zboruri libere și zboruri ancorate, cu activități pentru cei mici și pentru cei mari, cu gastronomie locală, cu muzică și voie bună, cu artiști și târg de produse realizate manual, cu lansare de carte și cu paradă biciclistă chic și, mai ales, cu bucurie multă.

Îndrăgostește-te de Maramureș altfel, dintr-un balon cu aer cald!

În cele trei ediții precedente au fost prezente 61 de baloane cu reprezentanți din 10 țări, fiind efectuate peste 1000 de zboruri la care au asistat mai mult de 20.000 de persoane. Anul acesta organizatorii așteaptă un număr de vizitatori cel puțin egal cu cel din edițiile anterioare.

Festivalul este dedicat tuturor, deopotrivă copiilor, tinerilor și vârstnicilor, iubitorilor de frumos și de o atmosferă deosebită. Toată lumea e binevenită, cu familia, cu bunici și nepoți, cu prieteni și cu colegi, maramureșeni, români de pretutindeni, turiști și vizitatori străini, să se bucure împreună de o poveste frumoasă despre Maramureș și baloane cu aer cald!

Programul festivalului:

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Bun de Maramureș, târgul tradiției și artei populare

În premieră, în cadrul Zilelor Maramureșului – Haida, hai în Maramureș are loc târgul de promovare ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.