Fashionistele din România au făcut furori la Săptămâna Modei de la Milano! Uite ce ţinute au purtat bloggeriţele!

Mii de fashioniste au participat la cea de-a noua ediţie a Săptămânii Modei de la Milano. Printre ele şi bloggeriţele de fashion din România care vor să fie mereu în pas cu moda şi tendinţele. Ele au făcut furori cu ţinutele pe care le-au purtat la eveniment. Vezi cele mai reuşite look-uri ale fashion bloggerilor de la noi!

Româncele noastre au fost remarcate de stilişti, fotografi şi editorii marilor publicaţii de modă internaţionale pentru alegerile lor vestimentare pentru Milan Fashion Week.

Una dintre cele mai cunoscute bloggeriţe din România, Carmen Negoiţă a optat pentru câteva outfituri spectaculoase în cele cinci zile de eveniment şi nu a trecut deloc neobservată!

carmen negoita

Ioana Chişiu a avut o apariţie spectaculoasă în fiecare zi la Milano. Frumoasa bloggeriţă din Cluj Napoca a purtat ţinute chic, în diferite stiluri şi abordări şi a ieşit mereu în evidenţă. Acesta este şi motivul pentru care Ioana a fost în atenţia fotoreporterilor prezenţi la evenimente. 

ioana chisiu

Apariţii extrem de reuşite a avut şi Deea Codrea. Fashion bloggerul a plecat la Milano cu bagajul plin de ţinute şi accesorii sofisticate, majoritatea în culorile primăverii. Deea a fost remarcată pentru stilul şi frumuseţea ei.

deea codrea

Cristina Cândea, una dintre cele mai apreciate bloggeriţe de modă a reuşit să întoarcă toate privirile la Milano. Ea a mixat fiecare item vestimentar, în aşa fel încât să obţină un look special, demn de Săptămâna Modei.

cristina candea

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular