Fashion trends: By Filomena

0

Designerul Filomena Chifor a prezentat recent la Satu Mare o nouă colecţie de vară. Rochii colorate, lejere, uşor purtabile în aceste zile călduroase, dar şi piese vestimentare extrem de elegante şi sexy se regăsesc în noua colecţie By Filomena.

Vara aceasta se poartă culorile. Pe asta a mizat şi Filomena, care a introdus în noua sa colecţie piese colorate şi vesele, care sunt perfecte pentru zilele de vară. Iar materialele lejere, permit oricărei doamne şi domnişoare să le poarte oricând. Iată câteva imagini:

collage

collage2

collage3

Cea de-a doua partea a colecţiei semnate By Filomena este dedicată femeii elegante, care ştie să poarte o ţinută sexy, dar în acelaşi timp de o feminitate aparte. Imprimeuri, materiale preţioase şi un croi deosebit…toate aceste cuvinte caracterizează rochiile de seară create de Filomena. Dar să lăsăm imaginile să vorbească de la sine:

collage4

collage5

collage6

Pasiunea pentru modă a Filomenei Chifor a început în 2003, după ce a obținut titlul de Miss World România 2003. Ea a practicat şase ani modelling la București. Acolo a avut și primele prezentări de modă și ședințe foto. După ce s-a lăsat de meseria de model, a revenit la pasiunea pentru modă  într-un alt fel. La început a fost o joacă, care în câteva luni s-a concretizat în ceea ce astăzi este un brand, by Filomena. Acum, designerul are mai multe prezentări la activ şi lucrează în continuare la noi colecţii.

foto:Oli Marchis

Modele:TRUST MODELS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.