Home / Cluj / EXCLUSIV! Un designer român va îmbrăca mai multe vedete care vor urca pe scena festivalului Untold!

EXCLUSIV! Un designer român va îmbrăca mai multe vedete care vor urca pe scena festivalului Untold!

Un designer român a pregătit mai multe ținute pentru super-vedetele care ajung în aceste zile la Cluj. După ce a trimis schițele cu haine, marile staruri au aprobat propunerile designerului, astfel că vor urca pe scena festivalului Untold îmbrăcând ținutele create de Cătălin Botezatu!

Celebrul designer român va îmbrăca mai multe vedete, printre care și superstarul Ellie Goulding. Botezatu lucrează de câteva săptămâni la creații spectaculoase pentru artiștii internaționali care vin anul acesta la Untold.

Nu este pentru prima dată când Botezatu pregătește ținute pentru vedetele Untold. Anul trecut el a dăruit un cadoul special legendarului Tiesto, fiind un mare fan al acestuia.

„I-am trimis un cadou zilele acestea și mi-ar face mare plăcere să-l văd purtând creațiile mele.” ne-a declarat atunci Cătălin Botezatu.

Designerul își petrece din nou weekendul la Cluj. Aici se va distra alături de mai mulți prieteni și are în plan să se bucure din plin de festivalul Untold.

Revenim cu imagini în exclusivitate cu ținutele pe care le-a pregătit designerul pentru vedetele care urmează să ajungă la Cluj Napoca!

About paginadelifestyle

Check Also

Record de prezență la ELECTRIC CASTLE: 33.000 de oameni au dansat în ploaie în prima zi de festival

Electric Castle 2018 a început cu un record de prezență: 33.000 de oameni reprezintă cel ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.